Om

Kari J. Spjeldnæs (født 1966): Jeg har alltid vært en leser, har et hovedfag i litteraturvitenskap og over tretti års erfaring fra norsk bokbransje, femten av dem som forlagsdirektør i Aschehoug forlag før jeg bestemte meg for å utfordre meg selv med nye oppgaver.

Å lese og å lede er to ting jeg kan mye om. På KariS.no skriver mest om lesing, men omfattende redaksjons-, markeds- og ledererfaring fra norsk bokbransje kommer nok til syne innimellom. Å få til ting og skape resultater sammen med andre er noe av det beste jeg gjør – privat, på jobb, i et styre. Jeg vet mye om betydningen av å bygge et lag og verdien av være flere som arbeider mot samme mål. God forankring av strategier og planer og deling av eierskap til oppgavene som skal løses er en forutsetning for å lykkes både i stor og liten skala.

LESE. En liten bok om store opplevelser utkommer på Aschehoug forlag høsten 2020. Boken På ski fordi. Om gleden ved å gå på ski utkom i 2018 (Pax forlag). Titlene sier sitt, jeg er nok en godt over gjennomsnittet ivrig leser og skiløper.

Lese kan bestilles som papirbok, e-bok eller lydbok i alle landets bokhandlere, på nett og i butikk – eller her: Lese!

https://www.pax.no/paa-ski-fordi.6150763-331611.html

Finnes også som lydbok:
https://www.lydbokforlaget.no/fakta-og-dokumentar/helse-psykologi-og-selvutvikling/pa-ski-fordi

Og som e-bok:
https://www.norli.no/pa-ski-fordi-1
Kronikk i Dagbladet 16.12.2019:
https://www.dagbladet.no/kultur/leser-aldri-boker-frivillig/71928928?fbclid=IwAR1CKGaVb-IwOR8dQGu_8XmlQNwqrxTocSCLS6Og_c6csT341sPKUhrNJ2w
Kronikk i Aftenposten 19.10.2019